top of page

Koen Vanmechelen

The Belgian artist Koen Vanmechelen is an internationally renowned, conceptual artist. His work deals with biocultural diversity and identity. With his projects, Vanmechelen positions art categorically where it belongs: in the middle of society, engaging with people, always committed. His oeuvre is characterised by diversity: a unique mix of paintings, drawings, photography, innovative 3D-techniques, video, installations and wooden sculptures.

Heyde Hoeve

De Heyde Hoeve is een coöperatie van varkenshouders met een missie.De boeren van de Heyde Hoeve hebben de ambitie het allerlekkerste varkensvlees te leveren met de best mogelijke zorg voor dier & omgeving.

Heyde Hoeve varkensvlees is van uitstekende kwaliteit. De varkens zijn van het Duroc-ras, dat zorgt voor mooi gemarmerd vlees. Dit vlees is lekker mals en sappig met een volle, pure smaak. Het Heyde Hoeve varken is verkozen tot Beste Varken van Nederland, op smaak en duurzaamheid! 

FoodLabPeel

De Peel is de voedseltuin van Brabant. Het is ook de leefomgeving van honderdduizenden Brabanders. Voedsel en mond zijn nooit ver van elkaar weg. Toch weten consumenten niet waar hun voedsel vandaan komt en leven producenten van voedsel in volstrekte anonimiteit. Vijf koppels van boeren en kunstenaars doorbreken de ban. FoodLabPeel is een project van ZLTO, bkkc en Peelnetwerk.

  

Please reload

Partners

Who's who?
bottom of page